Daniel Crista aduce Reşiţei şase medalii naţionale!

Ciclistul reşiţean Daniel Crista a cucerit nu mai puţin de şase medalii la Campionatul Naţional de Velodrom! Pentru că România nu are un velodrom funcţional, competiţia a avut loc din nou în Bulgaria, la Plovdiv. Reprezentantul clubului CSM Reşiţa a luat aur la individual pursuit, time trial, elimination, points race si omnium – şi a cucerit argintul în proba de scratch.


“Mulțumesc mult clubului CSM Reşiţa, care a crezut si încă crede în munca mea de atâţia ani! Mulțumesc mult sponsorilor care m-au ajutat în acest demers şi mă bucur ca am reuşit să răsplătesc acest lucru”, este mesajul postat de ciclistul reşiţean pe pagina sa de facebook.

În vârstă de 32 de ani, Daniel Crista a început ciclismul la 16 ani, în Reșița, la Asociația Bike Attack. A fost legitimat la cluburile Dinamo, Petrolul, BikeXpert, Tușnad Cycling Team, în 2017 activat la o echipă din Danemarca, iar ulterior a trecut la CSA Steaua București.

În primăvara acestui an, Daniel Crista a devenit emblema noii secţii de ciclism de la CSM Reșița. Cele şase medalii intră aşadar în palmaresul grupării din Valea Domanului.

De remarcat că tot anul acesta, în luna mai, Daniel Crista a cucerit alte două medalii – un argint şi un bronz la Omnium – în cadrul prestigioasei competiţii Hong Kong Internaţional Track Cup.

Cele mai citite

Related Articles