Cupa Max Ausnit la ciclism pe şosea

Afis Cupa Max Ausnit 2014

Ediţia a treia a Cupei Max Ausnit la ciclism pe şosea va avea loc sâmbătă. Startul se va da de la 9:30 din parcarea A&O Truck Stop de pe centura Lugojului. Competitorii vor face o tură de paradă prin Lugoj, urmând ca de la ora 10 să se dea startul tehnic Traseul are o lungime de 88 de km, între Lugoj şi Lacul Surduc. Singurul tip de bicicletă permis în competiţie este cursiera.

Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseul unde se desfăşoară întrecerea. Acesta este: Lugoj- Pogăneşti- Jureşti- Bârna- Săceni- Surducu Mic- Lacul Surduc- Fârdea-Hăuzeşti- Nădrag- Crivina-Criciova- Cireşu- Măguri- Tapia- Lugoj, între orele 10 şi 14.

Câştigătorii competiţiei vor primi cupe şi medalii realizate de artizani i din Dumbrava, dar şi premii în bani, de aproape 5000 de euro.

Aceast eveniment este organizat de Clubul de Turism Concordia Lugoj, în parteneriat cu Primaria Municipiului Lugoj şi Consiliul Judeţean Timiş.

În ediţia anterioară au participat campioni ai ciclismului din România, precum si ciclişti din Italia, Ungaria şi SUA, dintre care o parte s-au înscris deja şi în această ediţie.

Înscrieri (fără taxă) pe www.concordialugoj.ro

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles