CSM Reşiţa vrea mai mult. Flavius Stoican: “Am găsit aici oameni care își doresc performanță”

Antrenorul Flavius Stoican va conduce echipa de fotbal CSM Reşiţa şi în sezonul viitor. După îndeplinirea obiectivului de menţinere în Liga a II-a, conducerea din Valea Domanului s-a înţeles cu Stoican pentru o prelungire a contractului pe încă un an. Atmosfera creată în jurul echipei e una propice performanţei, spune tehnicianul de 47 de ani, care vrea să ducă proiectul reşiţean la un nivel superior.

“Vreau să continui şi anul viitor munca pe care am început-o la Reșița, pentru că am întâlnit aici oameni care își doresc performanță, am întâlnit un public şi o galerie care în momentele delicate oferă jucătorilor încredere. Am găsit de asemenea jucători care vor mult mai mult, şi colaborez foarte bine cu președintele clubului, Cristi Bobar – pe care îl apreciez enorm pentru ceea ce face. Mai mult decât atât, lângă noi se află și domnul primar, care ne susține și ne-a susținut în multe momente. Este un om căruia îi place fotbalul, un om care iubește această echipă și e foarte important că ne oferă liniștea de care avem nevoie. Toate lucrurile acestea m-au determinat să merg înainte – și sper ca la anul să fim o echipă de temut pentru fiecare adversar pe care îl vom întâlni.

Pentru a ne implica sezonul viitor în lupta din playoff mai avem nevoie de câteva întăriri. Cu siguranță, sunt jucători care își doresc să vină la Reșița – și mă refer la propunerile care ne vin pe adresa clubului. Dar la fel de adevărat este că sunt foarte atent la selecție și la jucătorii pe care-i am sub comandă – pentru că sunt jucători care au dus greul acestui campionat și în mare parte mă voi baza pe actualul lot. Vor mai veni jucători pentru a îmbunătăți nivelul echipei, jucători cu care suntem în discuții – eu, Ştefan Bărboianu şi Cristi Bobar. Nu vă pot da nume acum, vă vom anunţa atunci când jucătorii respectivi își vor da acordul să vină la echipă.”

Deocamdată, CSM Reşiţa mai are însă de jucat două meciuri din playout-ul actualului sezon. Sâmbătă vine în Valea Domanului Ceahlăul Piatra Neamţ – iar în data de 3 mai, rossonerii vor evolua în deplasare la codaşa grupei, CSM Alexandria. Ultima rundă e programată pe 11 mai, când formaţia reşiţeană va sta.

foto: Zoli Bagosi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles