CSM Reşiţa, la final de sezon. Rossonerii vor trei puncte din meciul cu CSM Alexandria

CSM Reşiţa dispută vineri, 3 mai, ultimul meci din playout-ul Ligii a II-a de fotbal. Rossonerii evoluează în deplasare, la codaşa grupei A, CSM Alexandria, care e deja retrogradată. De cealaltă parte, Reşiţa şi-a asigurat locul în viitorul sezon al Ligii a II-a – dar formaţia rossoneră are nevoie de victorie, pentru a păstra prima şansă la câştigarea grupei. Antrenorul Flavius Stoican are în vedere şi folosirea celor mai promiţători juniori.

“Vom vedea și în funcție de scor,  dar cu siguranţă juniorii care până acum şi-au făcut simțită prezența pe teren – și mă refer la Ianis Doană, mă refer la Gomboş – vor juca.  Sper  să am posibilitatea să mai debutez încă un junior din academia proprie, sunt mari șanse să se întâmple lucrul acesta. Contează atât rezultatul, cât și debutul unor jucători tineri de la noi de la academie. Vrem să avem o evoluție bună, vrem să fim constanți și vrem să ne întoarcem victorioși de acolo – dar nu va fi ușor, dacă noi nu vom trata meciul așa cum se cuvine, cu încredere, cu dorință și cu determinare.”

Înaintea jocului cu Alexandria, CSM Reşiţa a disputat în Valea Domanului şi un amical în compania conjudeţenei Voinţa Lupac. Meciul de pe arena Mircea Chivu s-a încheiat la egalitate, 1-1, golurile fiind marcate de Burcea, pentru Voinţa, şi Negru, în contul rossonerilor.

Partida CSM Alexandria-CSM Reşiţa, joc din penultima etapă a playout-ului, se dispută vineri,  3 mai, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele. Rossonerii au acum un avans de trei puncte în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ – dar CSM Reşiţa va sta în runda finală, programată pe 11 mai.

Cele mai citite

Related Articles