CSM Reşiţa, joc-şcoală contra juniorilor rossoneri. Urmează amicalul cu UTA

Liga a II-a de fotbal e în pauză, dar CSM Reşiţa n-a luat vacanţă. În această perioadă, rossonerii au parte de antrenamente şi meciuri de pregătire. Primul dintre ele a fost testul cu juniorii mari din pepiniera proprie. O partidă în care echipa mare şi-a făcut încălzirea pentru un alt duel amical, mult mai puternic, contra prim-divizionarei UTA.

Concluziile antrenorului Flavius Stoican, după jocul-şcoală disputat joi în Valea Domanului.

“Sunt foarte mulțumit, pentru că am văzut într-adevăr jucători tineri cu potențial chiar dacă sunt încă în formare,  cel mai mic fiind născut în 2009. Dar am văzut potențial și, mai mult decât atât, mi-a plăcut și la jucătorii din echipa mare că au fost serioși, au jucat şi mă bucur că nu s-au accidentat. A fost un antrenament reuşit. Au jucat 90 de minute fotbaliştii care au evoluat mai puțin în campionat – dar toți au prins cel puțin 30 de minute astăzi.

Urmează testul cu UTA, pe care îl tratăm serios chiar dacă e amical. Nu vreau să ne accidentăm, dar nici nu vreau să facem doar act de prezență – chiar dacă întâlnim o echipă care s-a bătut și la playoff-ul Superligii. Vreau să ne fie drag să jucăm fotbal şi nu vreau să fim relaxați. Avem și jucători care sunt accidentați la momentul acesta – și mă refer aici la Erico da Silva şi la Elton da Silva. Fota are şi el ceva probleme după ultima partidă jucată în campionat. De asemenea, ne lipsesc Dolghi şi Rimovecz, care sunt convocaţi la loturile naţionale. Prin urmare, toți cei care sunt apți o să aibă şansa să evolueze în acest amical.”

Jocul UTA-CSM Reşiţa se dispută sâmbătă, de la ora 13.00, pe arena Banatul din Sânnicolau Mic.

Cele mai citite

Related Articles