Charalambous (FCSB) – Rezultatul e de partea noastră, însă nimic nu e decis în această dublă

Antrenorul formaţiei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, miercuri seara, după victoria cu 1-0, în deplasare, cu ŢSKA 1948, în prima manşă a turului 2 preliminar al Conference League, că în ciuda avantajului oferit de rezultat nimic nu e decis în această dublă, notează Agerpres.

“Ştiam de la început că întâlnim o echipă bună. Sigur că rezultatul este de partea noastră, însă nimic nu e decis în această dublă. Suntem mulţumiţi de rezultat, dar nimic nu e terminat. După cum am văzut, adversarul are jucători de valoare, este o echipă foarte bună. Am făcut doar jumătate din treabă, urmează returul şi va fi unul dificil. Trebuie să muncim mult pentru a ne atinge obiectivul de a merge mai departe. ŢSKA este o echipă organizată în defensivă, însă pentru mine e important cum jucăm noi. Avem o echipă de calitate, dar trebuie să suferim în retur pentru a reuşi să trecem în faza următoare a competiţiei”, a spus Charalambous la postul Digisport.

Tehnicianul a menţionat că în următoarea perioadă va folosi rotaţia jucătorilor pentru că vor fi programate meciuri din 3 în 3 zile.

“Sigur avem lucruri de îmbunătăţit, nu e uşor să joci din 3 în 3 zile. Întotdeauna din perspectiva asta încercăm să aducem prospeţime în echipă. De mâine ne concentrăm pe meciul din campionat, ştim că nu e uşor, dar avem un lot numeros. Trebuie să rotim jucătorii, deci toţi trebuie să fie gata oricând să intre în teren”, a precizat Charalambous.

FCSB a învins formaţia bulgară ŢSKA 1948 cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe Stadionul Naţional ”Vasil Levski” din Sofia, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa Conference League la fotbal.

Partida din manşa secundă va avea loc pe 3 august, la Bucureşti, pe Stadionul “Arcul de Triumf” (ora 21:30), urmând să fie condusă de albanezul Juxhin Xhaja.

Dacă va trece de bulgarii de la ŢSKA 1948, FCSB va avea o adversară dificilă în turul al treilea preliminar al competiţiei, vicecampioana Danemarcei, FC Nordsjaelland, roş-albaştrii urmând să joace primul meci pe teren propriu, în data de 10 august, iar manşa secundă în deplasare, pe 17 august.

sursa foto: Agerpres.ro

Cele mai citite

Related Articles