[ AUDIO-FOTO] Cele mai mici dintre gimnastele de ritmică de la CSS Reșița, la prima lor experiență competițională la nivel național

La București au avut loc Campionatele Naționale de gimnastică ritmică, rezervate copiilor, la care au luat parte și componentele Clubului Sportiv Școlar Reșița. A fost prima competiție importantă pentru gimnastele reșițene, care au concurat în componența: Maria Făgăraș, Nevena Vișatovici, Ana Maria Mihalache, Rebeca Grădinaru, Ariana Angheloriu și Miriana Giurghița. Din 14 ansambluri prezente acestea au ocupat locul 11, având vârsta cuprinsă între 6 și 8 ani. De asemenea, la exercițiu fără obiect s-a remarcat Rebeca Grădinaru, care a ocupat locul 11.

Antrenoarea Luminița Lațcu are încredere în capacitatea gimnastelor reșițene: ”Fetele noastre s-au aflat la prima competiție de anvergură, fiind mai mici decât celelalte competitoare. Eu zic că aceste sportive vor evolua cu succes pe viitor, am încredere în ele. Fetele noastre știu că având multă răbdare și cu multă muncă, ambiție vor ajunge sus în competiții, la fecl ca și celelalte gimnaste de valoare ale clubului, Diana Văleanu și Larisa Ristea.”

Cristina Corocan

 

 

Cele mai citite

Related Articles