[UPDATE] Cehia a câștigat pentru a doua oară, consecutiv, Salatiera de Argint

Cupa DavisDuminică, 17 noiembrie:

Punctul decisiv pentru cehi a fost adus de Radek Stepanek, care l-a învins, cu scorul de 6-3, 6-1, 6-1, pe Dusan Lajovici. Cehia a cucerit Cupa Davis 2013, la Belgrad, cu scorul de 3-2 în fața Serbiei.

…………………………………………

Novak Djokovic, nr. 2 mondial, a adus Serbiei egalarea, 2-2, în faţa Cehiei, deţinătoarea titlului, după primul meci de simplu de duminică, din finala Cupei Davis ce se desfăşoară la Belgrad. Djokovic l-a învins pe cehul Tomas Berdych în trei seturi: 6-4, 7-6 (7/5), 6-2.

Ultimul meci al finalei, cel decisiv, se dispută întreDusan Lajovic și Radek Stepanek.

Sâmbătă, 16 noiembrie:

Echipa de tenis a Cehiei, deţinătoarea titlului, conduce Serbia cu scorul de 2-1 în finala Cupei Davis, care se desfăşoară la Belgrad, în urma victoriei obţinute, sâmbătă, în proba de dublu de perechea Tomas Berdych/Radek Stepanek în faţa sârbilor Nenad Zimonjic/Ilija Bozoljac cu 6-2, 6-4, 7-6 (7/4).

Vineri, 15 noiembrie:

În primele două meciuri de simplu, nr. 2 mondial, sârbul Novak Djokovic punctase primul pentru gazde, învingându-l cu 7-5, 6-1, 6-4 pe Radek Stepanek, prima rachetă a oaspeţilor, iar Tomas Berdych a dispus cu 6-3, 6-4, 6-3 de Dusan Lajovic, debutant la acest nivel.

 

Cele mai citite

Related Articles