RCM UV Timişoara s-a despărţit de un jucător

Horatiu PungeaHoraţiu Pungea, din lotul echipei campioane de rugby, RCM Timişoara, s-a transferat în Ţara Galilor, la clubul Llanelli Scarlets, pilierul semnând un contract până la sfârşitul sezonului, cu posibilitate de a prelungi înţelegerea.

Horaţiu Pungea a cucerit două titluri de campion ale României, după ce s-a impus cu RCM Timişoara în SuperLiga CEC Bank, atât în sezonul trecut, cât şi în ediţia recent încheiată.

Pungea are la activ opt selecţii pentru Stejari, debutul său având loc anul trecut, pentru ca în acest an să ia parte atât la Campania din Cupa Europeană a Naţiunilor, cât şi la succesul din IRB Nations Cup.

Pungea nu a avut probleme de adaptare. El a declarat pentru frr.ro: ”Nu au fost probleme referitoare la acomodare. Ma simt excelent, staff-ul este numeros, iar oamenii foarte primitori şi profesionişti. Baza este în apropierea stadionului, ceea ce ajută foarte mult. Îmi doresc să joc cât mai bine şi să fiu sănătos”.

Llanelli Scarlets se află pe poziţia a opta în Liga Celtică, iar sâmbătă va debuta în Heineken Cup, într-o partidă ce va avea loc la Londra cu formaţia Harlequins.Sursa:Agerpres

De același autor

Related Articles