Băile Herculane au intrat astăzi în AmaTur – comunitatea pasionaților de tenis de masă

Orașul Băile Herculane a intrat astăzi în AmaTur – Comunitatea pasionaților de tenis de masă, cea mai mare comunitate sportivă pentru amatori din țara noastră! Cu acest prilej, la Sala de sport ALEXANDRU DUICU din stațiunea de pe Valea Cernei s-a desfășurat CUPA HERCULES la tenis de masă, la care au participat peste 50 de sportivi, amatori și avansați.

S-au prezentat la această competiție 28 de jucători avansați și peste 20 de amatori, din Craiova, Timișoara, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Caransebeș, Oravița și Băile Herculane. S-a jucat la mai multe mese, meciurile fiind viu disputate, jucătorii luptând aprig pentru fiecare minge! Și cum până la urmă trebuia stabilită și ierarhia turneului, ordinea primelor trei locuri ale clasamentului a fost următoarea : categoria avansați : locul I – Adrian Thoujard (Drobeta Turnu Severin)  locul II – Călin Crăciun (Oradea) și locul III – Gheorghe Nicu (Drobeta Turnu Severin)  categoria amatori : locul I – Virgil Secu (Drobeta Turnu Severin) locul II – Valentin Sultan (Craiova) și locul III – Paul Vijaica (Drobeta Turnu Severin).

De asemenea, a fost acordată Diploma pentru cel mai simpatic jucător activ lui Alexandru Cornianu, în vârstă de 14 ani, din Băile Herculane.

Competiția a fost organizată de Sebastian Cornianu (Băile Herculane), Gheorghe Nicu (Drobeta Turnu Severin) și Claudiu Vela (Timișoara), cu sprijinul Primăriei orașului Băile Herculane.

 

Paul-Sever SMADU

 

De același autor

Related Articles