[AUDIO] Weekend sportiv în Caraş-Severin! Cărăşenii sunt invitaţi la crosul Sport-Mişcare-Sănătate

Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi din Caraş-Severin va marca debutul Săptămânii Europene a Sportului printr-un cros desfăşurat  în patru localităţi cărăşene. Startul se va da simultan, vineri, 23 septembrie, ora 13.00, de la postul Radio România Reşiţa.  În funcţie de vârstele participanţilor, se va alerga pe distanţe cuprinse între 400 şi 1500 m. Cu detalii, preşedinta Asociaţiei Sportul pentru Toţi din Caraş-Severin, Liliana Dacica:

“Asociația Județeană Sportul pentru Toți din Caraș-Severin, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și Centrul Universitar UBB din Reșița organizează vineri, 23 septembrie, de la ora 13.00, un cros finanțat de Consiliul Județean Caraș-Severin prin proiectul Restart – cărășenii în mișcare. Se va alerga pe categorii de vârstă, respectiv clasele 5-6 atât la fete, cât și la băieți, clasele 7-8 masculin și feminin, clasele 9-12 și Open, masculin și feminin. Startul va fi diferențiat în funcție de fiecare categorie de vârstă. Trebuie să mai amintesc că primul start se va da concomitent în patru localități din județul Caraș-Severin: în municipiul Reșița, întrecerea va avea loc în Parcul Intim din Lunca Bârzavei, cu sosire pe stadionul de atletism din Lunca Bârzavei, fără să afectăm în niciun fel circulația rutieră. În Caransebeș se va desfășura în Parcul Teiuș, de asemenea pe un traseu special amenajat acolo. În Anina, avem strada Mihail Sadoveanu, care este pusă la dispoziție de autoritățile locale, iar la Bocșa, stadionul Izvorul.
Este un eveniment care se încadrează în acțiunile ce se desfășoară în Săptămâna Europeană a Sportului, stabilită în perioada 23-30 septembrie. Am considerat că este oportun să participăm și noi din partea județului Caraș-Severin. Distanțele sunt diferențiate, de la 400 la 1500 de metri – iar startul se va da prin postul regional Radio Reșița. Un start simultan pentru toate cele patru localități care intră în mișcare vineri, 23 septembrie, odată cu startul Săptămânii Europene a Sportului”
, a precizat Liliana Dacica.

Organizatorii crosului Sport-Mişcare-Sănătate  oferă şi premii: medalii şi materiale sportive pentru primii clasaţi, precum şi 500 de tricouri inscripţionate cu evenimentul, care vor fi distribuite participanţilor.

Cele mai citite

Related Articles