[AUDIO] Un caransebeşean la Festivalul Olimpic al Tineretului European! Lucian Ştefan va reprezenta România la FOTE 2022

Tânărul atlet caransebeşean Lucian Ştefan are parte de o vară grea şi frumoasă. În urma rezultatelor foarte bune obţinute de-a lungul actualului sezon în proba de 3000 de metri, sportivul clubului CSS Caransebeş a fost selecţionat pentru echipa de cadeţi care va reprezenta România la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Programul său până la marea competiţie din Slovacia e detaliat de antrenorul emerit Cristian Dragomir.

“În momentul de faţă, Lucian este într-un cantonament de pregătire la Piatra Arsă, unde va rămâne până în 10 iulie. Din 11 iulie până la deplasarea în Slovacia – care se va face probabil în data de 23 iulie – se va pregăti centralizat la Izvorani. Sigur, majoritatea timpului îl va petrece cu mine în aceste cantonamente. E un experiment nou și pentru mine, pentru că este primul băiat care ajunge la nivelul acesta dintre cei pe care i-am antrenat. Nu îmi fac niciun plan, dar desigur doresc ca Lucian să obțină o performanță foarte bună. Singurul nostru plan este că pregătim un record personal”, a declarat antrenorul Cristian Dragomir, care este şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Atletism.

Festivalul Olimpic al Tineretului European se va desfăşura la Banska Bistriţa, între 24 şi 30 iulie. Reamintim că luna aceasta Lucian Ştefan a cucerit în Muntenegru  bronzul balcanic al cadeţilor în proba de 3000 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles