[AUDIO] Sportivele din Reșița au dominat Cupa Banatul la gimnastică ritmică

La Reșița s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute Cupa Banatul la gimnastică ritmică. S-au întrecut gimnaste de la cluburi din Reșița, Timișoara și Oradea. Competiția a fost dominată de gazde și a reprezentat un bun prilej de verificare înaintea principalelor competiții ce vor urma. Reșițencele, pregătite de antrenoarele Luminița Lațcu și Dana Târba, au urcat pe podium de 20 de ori.

La categoria mica gimnastă de la CSS Reșița s-au evidențiat: Rebeca Grădinaru și Nevena Vișatovici și Ariana Angheloiu, iar de la CSS 1 Timișoara : Anastasia Indrieș și Ioana Robescu.

La categoria a IV-a, la individual compus s-a impus: Diana Verdeș de la CSU Oradea, urmată de sportive de la Timișoara (Timeea Ianoși) și de la Reșița (Alexia Lațcu).

La categoria a III-a, întrecerile au fost dominate de reșițence: Timeea Veselin, Larisa Ristea, Cătălina Anghelina.

La junioare și senioare, podiumul a fost cucerit de CSS Reșița, în ordine: Andreea Gherman, Andrada Gherman, Alina Dumitruc.

Intrecerile Cupei Banatul au fost organizate de Clubul Sportiv Școlar Reșița și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin.

Antrenoarea Luminița Lațcu a dorit să mulțumească sportivelor, care au încercat din răsputeri să aibă o evoluție cât mai bună, părinților care le-au susținut cu ce au putut pentru buna organizare a competiției, Clubului Sportiv Reșița, Școlii gimnaziale nr. 9, instituție care a găzduit întrecerile. Cupa Banatul a fost un bun prilej de pregătire pentru competițiile majore. Primul va fi Campionatul Național rezervat copiilor și va avea loc din 27 mai.

 

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles