[AUDIO] S-a amânat reunirea luptătorilor din Centrul Naţional de cadeţi de la Reşiţa. Startul pregătirilor se dă sâmbătă

Stabilită iniţial pentru data de 21 septembrie, reunirea tinerilor luptători ai Centrului naţional olimpic de cadeţi de la Reşiţa a fost amânată, pentru a permite tuturor componenţilor lotului să prezinte rezultatele testelor COVID-19. După Naţionalele de pe Litoral, sportivii s-au întors în oraşele lor, unde efectuează şi testările care vor certifica faptul că nu sunt pozitivi. Reunirea va avea loc în data de 26 septembrie, precizează antrenorul Florin Dinţă, component al colectivului tehnic care se va ocupa de cadeţii de top ai României.

„Motivul amânării reunirii pentru data de 26 este acela că toţi copiii trebuie să facă testul COVID pentru a reintra în Centrul olimpic de la Reşiţa. Am venit imediat după competiţie, iar timpul a fost efectiv foarte scurt, deoarece fiecare sportiv a trebuit să-şi facă programarea la testare în oraşul unde locuieşte. Şi, ca să nu facem reîntregirea colectivului pe rând, am căzut de acord, împreună cu Federaţia Română de Lupte şi cu colegul Adrian Dacica, să revină toţi în data de 26 septembrie. Testele sunt OK, toate sunt negative, copiii vor reintra sâmbătă în centru. În lotul naţional de la Reşiţa sunt cooptaţi 12 sportivi, între care se află şi cinci reşiţeni, trei de la CSM şi doi de la CSS Reşiţa. De la Clubul Municipal îi amintesc pe Gabriel Radu, Valentin Roman şi Brian Techerean, iar de la Clubul Sportiv Şcolar au fost cooptaţi Giovani Ciopragă şi Andrei Bărbulescu, a precizat tehnicianul Florin Dinţă.

De pregătirea cadeţilor de top reuniţi la Reşiţa se vor ocupa, ca şi în anii anteriori, antrenorul emerit Adrian Dacica şi colegul său, Florin Dinţă.

De același autor

Related Articles