[AUDIO] Reşiţa Locomotives joacă din nou pentru bronzul naţional! Raul Siladi: ”Vrem să oferim suporterilor un meci spectaculos”

Echipa de fotbal american Reşiţa Locomotives luptă şi anul acesta pentru o medalie naţională! Învinşi pe terenul formaţiei Mureş Monsters, Locos au pierdut şansa de a evolua în Ro-Bowl – dar vor juca acasă pentru medaliile de bronz. Adversara formaţiei reşiţene este echipa Cluj Crusaders, pe care Locomotivele au învins-o în sezonul regulat, chiar la Cluj.  Miza e acum mai mare, iar fondatorul Reşiţa Locomotives, Raul Siladi, e convins că spectacolul sportiv va fi unul deosebit.

„Sincer, ne-am fi bucurat să reușim o surpriză în semifinală și să ne calificăm în Ro-Bowl. N-am reușit acest lucru, dar, ca să privim partea plină a paharului, putem să oferim încă un meci de fotbal american la Reșița. Clujul are o echipă experimentată, orice meci cu ei e o adevărată plăcere, pentru că sunt jucători cu mult fair-play, joacă un fotbal american frumos. Să joci împotriva lor, indiferent dacă câştigi sau pierzi, e o satisfație. Ne dorim să arătăm că rezultatul bun din sezonul regulat n-a fost o întâmplare și evident că ne dorim să-i  învingem – dar cu siguranță va fi un meci spectaculos. Echipele sunt de valoare apropiată și sunt convins că cei care o să vină la meci o să vadă ceva frumos.”

Finala mică dintre Reşiţa Locomotives şi Cluj Crusaders se va disputa duminică, 4 decembrie, de la ora 12.00, pe terenul sintetic din Valea Domanului. De ce a fost preferat sinteticul, explică Raul Siladi:

“Jucăm pe teren sintetic, vreau să mulțumesc și pe această cale clubului CSM Reșița și domnului primar pentru că ne-au oferit această șansă. Pentru noi contează enorm de mult să putem să jucăm pe un teren bun, ne avantajează acest lucru. Pe terenul de la Gloria, din păcate, nu putem să arătăm jocul nostru obișnuit. Deci, încă o dată le mulțumesc că ne oferă șansa să jucăm pe teren sintetic și evident că și spectacolul pe care putem să-l oferim e de mai bună calitate în momentul în care joci pe un teren bun.”

În 2021, Locos a întâlnit aceeaşi echipă şi a câştigat bronzul naţional – iar reşiţenii speră să se repete scenariul din sezonul trecut.

foto: facebook Resita Locomotives

De același autor

Related Articles