[AUDIO] Nimic nou pe frontul seriei a 7-a. CSM Reşiţa, victorioasă şi la Lupac

CSM Reşiţa îşi continuă parcursul fără greşeală în playoff-ul Ligii a III-a de fotbal. În etapa cu numărul trei, liderul seriei a 7-a a înfruntat la Lupac echipa Voinţa din localitate, într-un duel judeţean aşteptat cu interes de suporterii ambelor echipe. Conform aşteptărilor, rossonerii au dominat partida în cea mai mare parte a timpului de joc şi s-au impus meritat, la scor de neprezentare.

Revenit în echipă după o pauză de câteva etape, Mediop şi-a făcut din nou datoria: senegalezul a deschis scorul în minutul 8, iar Drăghiceanu a majorat diferenţa după numai cinci minute. Scorul final, 3-0 pentru CSM Reşiţa, a fost stabilit în minutul 77 de Aboubacar. Un succes normal, a apreciat după meci antrenorul rossonerilor, Dan Alexa.

CSM Reşiţa: Micu, Bărboianu, Manolache, Dudea, Sima, Vasluian, Jorza, Breşneni, Drăghiceanu, Cioinac, Mediop. Rezerve: Zimmermann, Rimovecz, Fota, Cristea, Velcotă, Negru, Munteanu, Lazăr, Aboubacar.

Victoria Reşiţei a fost una meritată, a recunoscut şi antrenorul Voinţei Boşco Vişatovici.

După trei etape disputate în playoff, CSM Reşiţa conduce autoritar în seria a 7-a. Rossonerii au 59 de puncte, cu zece mai mult decât ocupanta locului doi, CSM Deva. Pe poziţia a treia se află Pandurii Târgu Jiu, care au 33 de puncte, iar Voinţa Lupac încheie careul fruntaşelor, cu 32 de puncte în cont. În etapa următoare, pe 22 aprilie, formaţia reşiţeană joacă pe terenul Pandurilor, iar Voinţa Lupac primeşte vizita grupării din Deva.

Cele mai citite

Related Articles