[audio] Luptătorul Dănilă Constantin este din nou campion naţional de juniori

Danila Constantin lupte

Dănilă Constantin de la CSM Reşiţa a devenit, pentru a doua oară consecutiv, campion naţional în limitele categoriei 120 kg la lupte libere, la Campionatele Naţionale pentru juniori. Competiţia a avut loc în perioada 24-26 aprilie, la Craiova. Un alt rezultat bun a fost clasarea pe locul 5 a lui Vlăduţ Grama, la categoria 85 kg, de la CSS Reşiţa. Dănilă Constantin a avut adversari puternici la concursul din Bănie, ne-a declarat antrenorul Adrian Dacica. Au fost câţiva sportivi care au urcat în greutate, iar meciurile au fost disputate, a precizat Dacica. El a adăugat că primul adversar al lui Dănilă Constantin a fost cântarul, sportivul fiind obligat să slăbească aproape 10 kg pentru a intra în categorie.

Ascultaţi aici declaraţia lui Adrian Dacica:

În ceea ce priveşte celelalte cluburi din Banat, din judeţul Timiş- CSS 1, CSM şi Heracle toate din Timişoara, CSS Lugoj şi CSS Jimbolia, au adunat, în total, 8 medalii.

La lupte greco-romane, de la clubul Heracle Timişoara, Szabo Kristian (categoria 84 kg) şi Mădălin Bulgăr (cat. 60 kg) au obţinut medalii de bronz. De la CSS nr. 1 Timişoara, Alexandru Gorczyk (120 kg) a urcat tot pe treapta a treia a podiumului, iar Alexandru Zgriba (120 kg) de la CSS Lugoj a cucerit medalia de argint.

La lupte feminine, CSS Jimbolia a câştigat două medalii de argint prin Tabita Dobre (48 kg) şi Esmeralda Catargiu (67 kg), iar clubul s-a situat pe locul doi în clasamentul pe cluburi şi asociaţii. De asemenea, Simona Tudor (55 kg), de la CSM Timişoara, a urcat pe locul doi.

foto arhivă

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles