[AUDIO] Luptătorii reşiţeni au cucerit opt medalii la Naţionalele de la Constanţa. Andrei Bărbulescu e campion!

266

Campionatele Naţionale de Cadeţi şi Seniori Under 23, ultimele competiţii majore cuprinse anul acesta în calendarul luptătorilor, au consemnat noi succese ale reprezentanţilor Reşiţei. În cadrul întrecerii desfăşurate la Constanţa, luptătorii de la CSS şi CSM Reşiţa au cucerit opt medalii naţionale.  Un bilanţ bun, apreciază antrenorul Florin Dinţă.

“La Under 23 am venit acasă cu patru medalii. Erich Loidl a cucerit bronz la categoria 86 kg, şi tot la această categorie, Gabriel Găluşcă a luat medalia de argint. La categoria 92 kg, Cristian Orbu a cucerit medalia de bronz, iar la 125 de kg a luat bronz Andrei Tot. La Under 23 a fost destul de bine, am ieşit pe locul 4 pe cluburi, la un punct de locul 3. La cadeţi am luar de asemenea patru medalii, aici avem şi un campion naţional: Andrei Bărbulescu, la categoria 51 kg. La 48 kg, Giovani Ciopragă a ieşit vicecampion naţional. În limitele categoriei 65 kg, Alexandru Strateciuc a cucerit bronzul, iar Tania Adam a reuşit aceeaşi performanţă la categoria feminină de 65 kg. Am participat şi pe echipe, cu CSS-CSM Reşiţa, la cadeţi masculin. Au fost în total şapte echipe, iar noi am ieşit vicecampioni naţionali”, a precizat tehnicianul Florin Dinţă, cel care a însoţit delegaţia reşiţeană prezentă la Constanţa.

Sportivii reşiţeni sunt pregătiţi de antrenorul emerit Adrian Dacica şi colegul său, Florin Dinţă. În perioada următoare, luptătorii din urbea de pe Bârzava rămân în pregătire. Pentru ei, vacanţa de iarnă va începe în data de 20 decembrie.