[AUDIO] Handbaliştii rossoneri au învins la Iaşi. Urmează meciul de acasă cu CSM Alexandria

Echipa de handbal CSM Reşiţa a obţinut pe terenul Politehnicii Iaşi un succes important – atât pentru puncte, cât şi pentru moralul rossonerilor. Învingători cu 30-23 în Moldova, reşiţenii speră să fie victorioşi şi în următorul meci, pe care îl vor disputa în faţa propriilor suporteri contra formaţiei CSM Alexandria. Reşiţa a făcut un joc foarte bun la Iaşi, spune coordonatorul Marius Bahan.

“A fost un meci mai ușor decât ne așteptam. Am rămas concentrați pe toată durata lui, am condus chiar și la 10 goluri diferență. Vreau să felicit colegii și staff-ul pentru această victorie. Mergem mai departe, urmează meciul cu Alexandria, un joc foarte greu, pentru că ei au un lot numeros. Ca obiectiv, din ce știu, ar fi vrut și ei să promoveze, dar în ultima etapă au pierdut la Sighișoara. Mai mult ca sigur, au un loc asigurat la baraj. Din păcate, la noi Raul Heimbach a făcut o entorsă, iar Lucian Ignat are din nou probleme cu umărul. Sperăm ca până la ora meciului să poată intra și ei să ne ajute, altfel va fi foarte greu să obținem o victorie. Fac apel la toți iubitorii handbalului să vină sâmbătă să ne susțină în număr cât mai mare. Avem nevoie de ei,  promitem că vom da totul pentru victorie.”

În meciul de la Iaşi, CSM Reșița a utilizat următorul lot: Boban Vuița, Alexandru Blagoe, Ionuț Tănasă, Marius Bahan (6 goluri), Snezan Radosavlevici, Raul Heimbach (2), Marian Negru (9), Marius Negru (4), Andrei Bondoc (4), Lucian Ignat (1), Deniss Kirsch, Rareș Scurt, Antonio Gîrban (3), Dragoș Dăneasa (1).

Partida CSM Reşiţa-CSM Alexandria, joc din etapa a 11-a a playoff-ului de promovare, se va disputa sâmbătă, de la ora 12.00, în Polivalenta reşiţeană. Înaintea acestei runde, cele două echipe sunt vecine de clasament. Alexandria ocupă locul 3, cu 19 puncte, iar formaţia reşiţeană se află pe locul 4, cu 18 puncte în cont.

Cele mai citite

Related Articles