AUDIO] Handbaliştii reşiţeni dau ultima reprezentaţie la Făgăraş! Marius Bahan: “Vrem victoria, chiar dacă e un meci fără miză”

Playoff-ul de promovare în prima ligă handbalistică a ţării programează în acest weekend jocurile ultimei etape. Runda cu numărul 14 duce liderul CSM Reşiţa la Făgăraş – acolo unde rossonerii vor întâlni formaţia aflată pe locul şapte.

Partida CSM Făgăraş – CSM Reşiţa contează doar pentru palmares, deoarece echipa reşiţeană nu mai poate pierde primul loc. În aceste condiţii, CSM Reşiţa va arunca în luptă şi jucători mai puţin folosiţi de-a lungul sezonului, care pot demonstra acum că îşi merită locul la gruparea rossoneră. Ulterior, conducerea CSM Reşiţa va anunţa şi care sunt perspectivele echipei pentru viitorul sezon. Cu detalii despre finalul de campionat, coordonatorul Marius Bahan:

Meciul CSM Făgăraş – CSM Reşiţa se va disputa vineri, de la ora 18.00, în sala “Radu Negru” din Făgăraş. Partida se joacă în cadrul etapei finale a sezonului, dar e posibil ca suporterii reşiţeni să mai aibă o dată şansa de a-şi aplauda favoriţii. Conducerea secţiei de handbal îşi propune să organizeze săptămâna viitoare un joc-şcoală la care să participe şi juniorii clubului. Va fi şi un bun prilej de a mulţumi publicului – pentru că a fost al optulea şi cel mai entuziast jucător al Reşiţei de-a lungul întregului sezon.

De același autor

Related Articles