[AUDIO] Handbaliştii reşiţeni au pierdut acasă cu CSM Alexandria. Marius Bahan: “Noi nu am pregătit absolut nimic pentru acest meci!”

Echipa de handbal CSM Reşiţa a pierdut la mare diferenţă meciul disputat acasă contra formaţiei CSM Alexandria, în etapa a 11-a playoff-ului de promovare. Cu o bancă scurtă, fără posibilitatea de a odihni jucătorii, formaţia reşiţeană n-a avut nicio şansă în faţa teleormănenilor, care au condus la pauză cu 20-15 şi s-au impus în final cu 39-31. După joc, coordonatorul rossonerilor, Marius Bahan, a aruncat din nou săgeţi către banca tehnică a Reşiţei.

“Știam că ne așteaptă un meci foarte greu, la ei am pierdut la o diferență de patru goluri. Astăzi n-am mai avut același suflu, aceeași prospețime, deoarece suntem în număr destul de redus – și asta din cauza pregătirii pe care noi o facem. Dacă vă întrebați de ce sunt așa mulți accidentați, din punctul meu de vedere, acesta este motivul. Al doilea aspect pe care vreau să-l remarc – și eu tot timpul am fost, sau încerc să fiu foarte sincer și direct – este că noi nu am pregătit absolut nimic pentru acest meci. Cineva, la un moment dat, va răspunde pentru aceste rezultate. Eu am spus, trebuie să-și asume și antrenorii aceste înfrângeri. Felicit echipa din Alexandria, au fost foarte motivați astăzi să câștige aici. Poarta lor a mers foarte bine, din păcate, la noi nu prea a mers poarta. Nici apărarea, în general.

După cum v-am spus, e greu să joci șase-șapte oameni meci de meci. Am venit după o deplasare foarte lungă, foarte obositoare, de la Iași, unde am câștigat cu o diferență mai mare. Asta este realitatea. Îmi pare rău pentru oamenii care ne susțin și sunt trup și suflet aici, alături de noi. Mergem înainte.”

CSM Reşiţa: Vuiţa, Blagoe, Tănasă, Bahan (9 goluri), Radosavlevici, Heimbach (1), Negru Mircea (6), Bondoc (4), Ignat (3), Kirsch (1), Scurt (1), Gîrban (3), Dăneasa (3). Antrenori Radu Bote, Cristian Ionescu.

În următoarele două etape, rossonerii au meciuri foarte grele în deplasare. Pe 20 aprilie, CSM Reşiţa joacă la ocupanta locului doi, CSM Sighişoara – iar în data de 3 mai, rossonerii vor evolua pe terenul liderului CS Universitatea Cluj.

Cele mai citite

Related Articles