[AUDIO] Handbal, divizia A: CSM Reşiţa a învins Unirea Sânnicolau Mare, se pregăteşte Universitatea Craiova

Divizionara A de handbal CSM Reşiţa s-a întors victorioasă de la Sânnicolau Mare! Meciul din etapa a treia cu formaţia locală Unirea a fost câştigat de rossonerii reşiţeni cu scorul de 37-31 (18-15). Un joc în care CSM Reşiţa şi-a reconfirmat statutul de favorită a grupei, apreciază coordonatorul Marius Bahan.

” A fost un meci destul de echilibrat în prima repriză, deoarece au fost și ei motivați să câștige. După cum bine știți, cam toate echipele încearcă să se motiveze în plus vizavi de noi, pentru că știu că avem o echipă bună și suntem niște jucători serioși. Am demonstrat-o și anul trecut, terminând pe primul loc. De această dată ne-am impus la o diferență de 7 goluri. Nu pot decât să-mi felicit colegii, să felicit staff-ul, ne-am comportat exemplar, am fost 100 % concentrați toți la acest meci și am obținut victoria. Mergem înainte, avem drumul nostru. Urmează sâmbătă jocul cu cei de la Craiova, fac apel către toți iubitorii sportului și ai handbalului să vină în Sala Polivalentă să ne susțină la acel meci, care va fi unul destul de dificil. În sezonul trecut, Universitatea Craiova ne-a pus probleme la ei, am pierdut la un gol acolo. Noi am reușit să facem un meci foarte bun cu ei la Reșița, când am câștigat la o diferență foarte mare, de 17-18 goluri, da, atunci ne-am autodepășit, fiecare dintre noi. Îmi doresc foarte mult să repetăm această reușită și sâmbătă. Universitatea Craiova a câștigat în etapa trecută meciul cu SCM Politehnica 2 şi va veni cu gândul să câștige şi la noi.”

În duelul cu Unirea Sânnicolau Mare, cel mai eficient jucător ofensiv al Reşiţei a fost Marius Negru, cu 9 reuşite. El a fost secondat de veteranul Marius Bahan, care a înscris de 5 ori. Deşi are un meci mai puţin decât rivalele din seria C, formaţia reşiţeană s-a instalat deja pe prima poziţie a clasamentului. În etapa următoare, sâmbătă, de la ora 16.00, CSM Reşiţa va primi în Polivalentă replica formaţiei din Craiova, care ocupă deocamdată locul 4 în această serie.

Cele mai citite

Related Articles