[AUDIO-FOTO] Marşul reşiţean, cel mai tare la Naţionale!

Campionatele Naţionale de marş 35 km ale României s-au desfăşurat şi anul acesta în cadrul evenimentului sportiv internaţional desfăşurat în Slovacia, la Dudince. Mărşăluitorii reşiţeni au fost încă o dată la înălţime: în clasamentele concurenţilor români, sportivii de la CS Municipal şi CS Universitatea Reşiţa au prins de nouă ori podiumul de premiere! Bilanţul şcolii de marş din capitala Banatului de Munte a inclus la final patru medalii de aur, trei de argint şi două de bronz. Detaliază antrenorul Octavian Măzăran, directorul Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa:

“La categoria seniori, podiumul a fost în totalitate obținut de sportivii reșițeni, Marius Cocioran reușind să ocupe locul întâi, Ionuț Pleșu, locul doi, și Remus Rădoi, medalia de bronz. Sorana Ţuţu a devenit vicecampioană națională la senioare, iar sportiva Mihaela Pușcașu a luat locul trei. În același timp, la categoria tineret, Sorana Ţuţu a obținut medalia de aur, reușind să facă şi un nou record național în proba de 35km marş la categoria tineret. Medalia de argint a fost obținută de sportiva Vasilica Clincinschi. În același timp, suntem bucuroși că și de această dată sportivii de la CSU Reșița au reușit să își păstreze titlurile de campioni naționali pe echipe, atât la categoria seniori – echipa fiind formată din Marius Cocioran, Ionuț Pleșu și Remus Rădoi – cât și la senioare, cu echipa formată din Sorana Ţuţu, Mihaela Pușcașu și Vasilica Clincinschi.”

Reprezentanţii cluburilor CSM şi CSS Reşiţa sunt antrenaţi de tehnicienii Octavian Măzăran, George Ardeleanu, Marius Cocioran şi Lucian Bolgar.
Competiţia de la Dudince, Word Athletics Race Walking Tour, a reunit la start circa 320 de sportivi din peste 30 de ţări. Câteva dintre ele şi-au stabilit cu acest prilej ierarhiile interne: in cadrul evenimentului sportiv şi-au desfăşurat Campionatele Naţionale România, Lituania, Slovacia, Cehia, Ungaria şi Polonia.

foto: facebook Octavian Mihai Sergiu Mazaran

De același autor

Related Articles