[AUDIO-FOTO] Argint pentru atleții de la CSS Caransebeș la Campionatele Naționale de Cros pentru copii I, II, juniori II și III

294

Atleții de la CSS Caransebeș au luat parte la Campionatele Naționale de Cros pentru copii I, II, juniori III (Under 16) și juniori II (Under 18). Micii atleți ai CSS Caransebeș au câștigat 2 medalii de argint și încă 3 clasări printre primii 6. Cele 2 medalii au fost obținute de echipa de copii 2 (Marius Boboc, Ianis Ilie și Christian Tamaș) și echipa de copii 1 (Andrei Crașovan,Ionuț Cuzma și Emanuel Jigoria). Lucian Ștefan s-a clasat pe locul 4 la U16, Marius Boboc a obținut locul 4 la C2 și Andrei Crașovan s-a clasat pe locul 6.

7 sportivi au concurat la Botoșani și au înregistrat rezultate foarte bune, chiar nesperat de bune, după cum afirmă antrenorul emerit, Cristian Dragomir:

Echipele noastre au fost omogene și am reușit la ambele categorii, copii  I și II, să câștigăm medaliile de argint. La copii I chiar puteam să câștigăm aurul. Este o primă generație de băieți, care după mulți ani sunt competitivi la nivel național într-un grup destul de mare.  Lucian Ștefan, juniorul III, s-a clasat pe locul IV, dar el în această perioadă se pregătește și pentru examenele de la școală.”  

Pentru atleții din Caransebeș urmează o perioadă destul de intensă de pregătire în care se intenționează și efectuarea unor cantonamente. De asemenea, se dorește participarea la Campionatele Mondiale Under 19 de la Nairobi și la Campionatele Europene Under 19, la care ar urma să arte atletele Sorina Ciuche și Hanni Brecica.