[AUDIO] Dansatorii de la Mystic Reşiţa se pregătesc pentru primul examen al sezonului! Startul se dă la Oradea

Cei mai valoroşi dansatori ai clubului Mystic din Reşiţa se pregătesc pentru primul concurs major din 2023! Municipiul Oradea va găzdui, în perioada 3-5 martie, Campionatul Naţional pe secţiuni, una dintre cele mai puternice competiţii din calendarul intern. Gruparea Mystic va intra în concurs cu perechi de top, care pot emite pretenţii la podium, spune preşedintele grupării Mystic, Alexandru Holecz.

„La acest campionat vor participa, în cele trei zile de concurs, peste 800 de sportivi. Bineînțeles, se vor prezenta perechile cu cele mai mari pretenții în campionatul României. Concursul va fi jurizat 100% de arbitri din străinătate. Noi vom fi reprezentați de Bogdan Kostner și Andreea Dumitru, respectiv Marius Pădurean și Adelina Stanciu, perechi care pot emite pretenţii la titlurile naţionale. În categoria de tineret standard vom avea perechile Valentin Pișta-Roberta Marina și Vlad Borcheş-Iulia Borozan. În categoria de copii vom avea, tot în campionat, perechea David Cocoș și Iris bejinariu, iar în concursul național Cupa Exclusiv – concurs pe lângă campionat – vom fi reprezentați de toți ceilalți sportivi ai noștri.”

Dincolo de medaliile puse în joc, concursul de la Oradea are şi o altă miză pentru perechile de top: în urma rezultatelor obţinute aici, vor fi stabilite cuplurile care vor reprezenta România la Campionatele Europene şi Mondiale.

Cele mai citite

Related Articles