[AUDIO] CSM Reşiţa U19, pe cai mari: încă un hop până la turneul final!

Conducătorii pepinierei fotbalistice din Valea Domanului au din nou motive de mândrie! Echipa de juniori Under 19, formaţie antrenată de Leo Doană, are un parcurs excelent în campionatul naţional rezervat acestei grupe de vârstă. După ce au câştigat playoff-ul seriei a 7-a, tinerii rossoneri au trecut şi de primul tur eliminatoriu: pe propriul teren, CSM Reşiţa a învins cu 2-1 formaţia CSJ Ştiinţa U Craiova şi s-a calificat astfel în turul doi, ultimul dinaintea turneului final. Sorţii au decis ca în turul al doilea, reşiţenii să înfrunte în deplasare formaţia ACS Unirea Bascov.

În primul tur eliminatoriu a ajuns şi echipa rossoneră Under 17. Din păcate, elevii lui Dan Boltaşiu şi-au încheiat parcursul în această fază, fiind învinşi cu 2-0 de LPS Cluj-Napoca – dar faptul că rossonerii au ajuns până aici reprezintă o performanţă în sine. Evoluţiile ambelor echipe reşiţene arată că se lucrează bine la centrul de copii şi juniori coordonat de Călin Cheregi. Este opinia preşedintelui Cristian Bobar, care speră ca juniorii Under 19 să ajungă în turneul final.

Meciul ACS Unirea Bascov – CSM Reşiţa se dispută marţi, 10 mai, de la ora 12.00, la Mioveni. Câştigătoarea se califică în turneul final, care va reuni la Mogoşoaia cele mai bune patru echipe din ţară.

foto: Miruna Mihancea

Cele mai citite

Related Articles