[AUDIO] CSM Reşiţa aduce doar un punct de la Chişineu-Criş

CSM Reşiţa n-a obţinut decât un punct în etapa a 9-a a Ligii a III-a de fotbal. Liderul seriei a 8-a a încheiat la egalitate meciul disputat pe terenul ocupantei locului 6, Crişul Chişineu-Criş. A fost 0-0 la finalul unui joc tacticizat, cu puţine ocazii la cele două porţi. După meci, antrenorul Reşiţei l-a felicitat pe omologul său de la Crişul, Dan Stupar. Punctul câştigat din această deplasare a fost unul muncit, a mai spus Călin Cheregi.


„Am întâlnit un adversar ambițios, bine organizat, știam acest lucru. Îl cunosc pe Stupar cum lucrează, țin să-l felicit pentru modul cum arată echipa. Ştiam că ne așteaptă un meci greu. Una peste alta, ce să vă spun? Nu pot să zic că sunt mulțumit de egal, dar este un punct care în ierarhia finală a clasamentului în mod sigur va conta. Nu ne-a ajutat nici terenul. Nu vreau să dau acum vina pe suprafaţa de joc, dar e un teren destul de tare, care nu ne-a avantajat sub nicio formă. Obiectivul nostru este de a reconstrui, de a da tinerilor posibilitatea de a juca.
Una peste alta, suntem pe primul loc, un loc care ne face o deosebită plăcere, ne onorează. Toată lumea apreciază calitatea echipei. Mă bucur și eu când aud peste tot că CSM Reşiţa este echipa care joacă. Noi în continuare ne vom antrena pe aceleași principii, cu dorinţa de a juca fotbal, indiferent de adversar și de suprafața terenurilor”
, a spus Călin Cheregi.


CSM Reşiţa: Zimmermann, Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Szijj, Velcotă, Breşneni, Petre, Drăghiceanu, Negru, Avramovici. Rezerve: Mereu, Erhard, Curescu, Căpăţână, Chera, Mihaly, Aboubacar, Fota, Popescu. Antrenor Călin Cheregi.


Etapa din acest weekend a încheiat turul sezonului regulat. CSM Reşiţa rămâne pe prima poziţie a clasamentului, cu 20 de puncte. Podiumul seriei e completat de CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, cu 18 puncte, şi Şoimii Lipova, care totalizează 16 puncte. În runda următoare, pe 29 octombrie, CSM Reşiţa va evolua în deplasare la Phoenix Buziaş.

De același autor

Related Articles