[AUDIO] Ciclistul reșițean Daniel Crista reprezintă România la Cupa Mondială de velodrom din Columbia

213

După ce a avut o evoluție de excepție în Turul cicist al României, Daniel Crista, va participa la Cupa Mondială de velodrom din Columbia, unde vizează un loc pe podium.

”Știam că sunt într-o formă foarte bună, dar nu știam cum mă prezint față de ceilalți competitori”, a spus Daniel Crista după Turul României:

”Am început foarte bine la Timișoara cu un loc 2 și la o cursă de nivelul acesta pentru România este aproape incredibil și m-am bucurat enorm mai ales că familia și prietenii erau alături de mine în timpul concursului și la premiere. Sunt foarte, foarte mulțumit de cum am concurat. La Timișoara a fost minunat, a fost multă lume care m-a susținut și susținerea lor mi-a dat și multă putere. Am avut o pauză de două zile și urmează Cupa Mondială de Velodrom din Columbia. Obiectivul principal este să urc pe podium și cred că mă aflu într-o formă foarte bună. Dacă ajung pe podium la una dintre cele două probe pot obține calificarea la Campionatul Mondial ce va avea loc la jumătatea lunii octombrie”.

Cupa Mondială de Velodrom din Columbia va avea loc în zilele de 11-12 septembrie. La începutul lunii octombrie, Daniel Crista va mai lua parte la Campionatul European de Velodrom.

sursa foto : Daniel Crista