CSM Reșița a pierdut primul meci din Liga Națională de handbal masculin.

În etapa inaugurală a noului sezon din Liga Zimbrilor, marți 15 septembrie, în Sala Kati Szabo din Sfântu Gheorghe, CSM Reșița a jucat cu CSM Focşani 2007. Rosso-nerii au fost învinși cu 22-15, după o partidă în care au jucat fără 7 componenți ai echipei. La pauză scorul a fost de 10-7, tot pentru echipa din Focșani.

”Știam că o să fie un meci dificil pentru noi, am evoluat fără 7 jucători importanți”, a spus Bojan Butulija la final de joc:

”Știam că o să fie un meci dificil pentru noi, deoarece nu avem 7 jucători foarte importanți în lot. Nu vreau să fie o scuză, dar trebuie să o repet. În prima repriză am jucat bine, dar în cea de a doua am făcut multe greșeli tehnice. Acolo s-a făcut diferența, iar în ultimele 15 minute când am văzut că nu avem șanse să revenim în joc am încercat să odihnesc câțiva jucători pentru că miercuri ne așteaptă încă un joc greu. O să încercăm să câștigăm cu CSM București. În a treia zi este un alt meci, mai dificil, iar noi o să fim și mai obosiți. Este o săptămână grea pentru noi. Dar acestea sunt condițiile, ne luptăm, supraviețuim,încercăm să facem tot ce putem”, a concluzionat antrenorul sârb al CSM Reșița, Bojan Butulija.   

În primele trei partide ale campionatului din lotul reșițean lipsesc din cauza unor probleme medicale: Raul Heimbach, Eric Bărbuş şi portarul Paul Simulescu, şi patru jucători străini, care nu şi-au primit vizele.

Miercuri, 16 septembrie de la ora 19:30, reşiţenii vor juca cel de-al doilea meci, contra formaţiei CSM Bucureşti.

sursa foto: FRH