[AUDIO] Atleţii Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa vor lupta pentru medalii la Naţionalele de la Cluj-Napoca

Atleţii Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa se pregătesc pentru un nou examen naţional. Cinci reprezentanţi ai grupării sportive reşiţene se vor alinia la startul Campionatelor Naţionale de seniori şi tineret, eveniment sportiv programat la acest sfârşit de săptămână în municipiul Cluj-Napoca. CS Universitatea Reşiţa va lupta pentru medalii în probe de sprint, săritură în lungime şi semifond. Detaliază directorul CSU Reşiţa, Octavian Măzăran.

“În zilele de 4 şi 5 iunie va avea loc pe Cluj Arena Campionatul Naţional de atletism pentru seniori şi seniori Under 23. Din partea Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa vom avea, ca de obicei, mai mulţi reprezentanţi. Este vorba despre Cristian Roiban, în probele de 100 şi 200 m plat, Daria Grigoroiu în proba de 100 m garduri, Larisa Ferenţ la săritura în lungime şi doi semifondişti: Cătălin Atănăsoaie şi Daniel Betej, care vor concura în probele de 3000 m obstacole şi 5000 m. Sperăm că şi la această competiţie vor obţine medalii cât mai multe şi mai strălucitoare pentru clubul Universitatea Reşiţa”, a declarat Octavian Măzăran.

La Campionatele Naţionale de la Cluj este prezentă şi conducerea Federaţiei Române de Atletism. Astăzi, 3 iunie, de la ora 17.00, are loc la Cluj Arena şi prima şedinţă a Biroului Federal, în noua formulă stabilită de recentele alegeri. La lucrări participă şi cei doi membri din Caraş-Severin:  vicepreşedintele Cristian Dragomir şi Octavian Măzăran, reprezentantul regional pe zona vest.

De același autor

Related Articles