Atleții de la CSS Caransebeș, la alte medalii naționale

246

La Botoșani a avut loc Campionatul Național de Cros pentru copii, juniori II și III, iar gazdele l-au organizat foarte bine în ciuda timpului nefavorabil.

Atleții de la Caransebeș au obținut 3 medalii.

Junioarele II (cadete, 16-17 ani) au luat o medalie de bronz, în componența: Cristina Peia, Sorina Ciuche, surorile Iasmina și Karina Tămășilă. Sorina Ciuche a căzut la start din cauza terenului nepracticabil, dar cu toate acestea a reușit ca rezultatul ei să conteze în rezultatul final al echipei din Caransebeș. S-a clasat în primele 8, în condițiile în care este mezina echipei și junioară III.

De asemenea, medalie de bronz a obținut și echipa de copile I(12-13 ani), în componența: Livia Ștefan, Hanni Brecica, Denisa Ludica și Raluca Urban.

La individual,copii 2 Lucian Ștefan a luat argintul.
CSS Caransebeș a obținut și o mențiune prin Ionuț Dragomir, care s-a clasat pe locul 5 și a fost foarte aproape de medalie. Dragomir vine după o accidentarea destul de grea, ruptură musculară.
”Toate aceste rezultate îmi dau speranțe pentru sezonul de vară, că putem să abordăm la modul serios și competițiile internaționale. Mă gândesc cu speranțe mari la evoluția sportivilor: Loredana Cimpoieru, Cristina Peia și Iasmina Tămășilă și Andrei Mirea, a spus antrenorul emerit, Cristian Dragomir.

Urmează maratonul de la Viena pentru Liliana Dragomir (Danci), unde sportiva, legitimată la CSM Reșița, intenționează să-și îndeplinească baremul pentru Campionatul Mondial de la Londra.

Cristina Corocan