Adversarele Asesoftului in EuroCupCampioana României la baschet masculin, CSU Asesoft Ploieşti, a fost repartizată în Grupa E a competiţiei EuroCup, alături de Himki Moscova, Pinar Karşiyaka, Hapoel Ierusalim, Igokea Aleksandrovac şi Lukoil Akademik Sofia, potrivit tragerii la sorţi.

Himki a evoluat până acum în Euroligă, Pinar Karşiyaka (Turcia) a fost finalistă în ediţia precedentă din FIBA EuroChallenge, Hapoel Ierusalim e o prezenţă constantă în EuroCup, Igokea e campioana Bosniei şi câştigătoarea sezonului regulat în Liga Adriatică, potrivit site-ului oficial al echipei campioane.

Asesoft va debuta pe 16 octombrie, în deplasare, cu Himki Moscova, pe 23 octombrie este programat meciul cu Pinar Karşiyaka, pe teren propriu, va urma partida din Bosnia, cu Igokea, pe 30 octombrie, tot în deplasare cu Hapoel (5-6 noiembrie), acasă cu Akademdik (12-13 noiembrie), din nou la Ploieşti cu Himki (19-20 noiembrie), returul cu Karşiyaka (26-27 noiembrie), în Turcia, revanşa cu Igokea, în Sala Olimpia (3-4 decembrie), meciul cu Hapoel (Ploieşti, 10-11 decembrie) şi jocul cu Akademik, la Sofia (17-18 decembrie). Sursa: Agerpres