Antrenorul emerit, cărășanul Cristian Dragomir este șeful delegației României într-o țară exotică

701

Cristian Dragomir, antrenorul federal de la CSS Caransebeș va conduce delegația României la Campionatul Mondial de atletism pentru cadeți, întreceri ce au loc în Kenya. Deplasarea spre capitala africană se va face la finalul acestei săptămâni. Antrenorul emerit, Cristian Dragomir ne oferă detalii:

”Vom participa cu o echipă destul de mare de atleți. Delegația cuprinde 38 de persoane și 24 de atleți, restul fiind personal medical și antrenori. Cred că sunt abonat la astfel de competiții, pentru că eu am fost șeful delegației României și în Columbia. În general în aceste țări mai ”delicate” eu sunt solicitat să fac parte din staff-ul care face deplasarea. Avem o echipă bună de cadeți, sunt chiar optimist, avem câțiva atleți clasați bine la nivel mondial: Adela Stanciu aruncătoare de ciocan, pe poziția 4 mondial în prezent, Samuel Bucșă, poziția a 3-a la săritura în lungime, Diana Ion, în primele 8 la triplu salt. Se aleargă pentru a doua oară în istoria atletismului într-o ștafetă mixtă pe distanța de 4X400 metri, formată din două fete și doi băieți. Este o deplasare frumoasă, dar și grea pentru că trebuie să ne vaccinăm, să ne protejăm sănătatea și sunt anumite reguli de vestimentație. Alergătorii români vor avea șansa să-i vadă la lucru pe africani, în special pe kenyeni.

Nairobi este o metropolă, unul dintre cele mai frumoase orașe africane. ”Va fi o deplasare interesantă și cu rezultate foarte bune ale atleților români, sportivi care sperăm să exceleze și competițiile seniorilor”, a mai spus antrenorul emerit, Cristian Dragomir.

Cristina Corocan

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.