Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea joacă, marţi, la Shenzhen şi Brisbane

152

Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea sunt româncele care vor juca marţi, ÎN DIRECT la Digi Sport, pe tablourile de simplu de la Shenzhen şi Brisbane.

Organizatorii celor două turnee WTA au anunţat programul celei de-a treia zile de competiţie.

Ana Bogdan (105 WTA) va juca primul meci de pe terenul 1 la Shenzhen, contra italiencei Camila Giorgi, a 79-a jucătoare a lumii, în direct la Digi Sport 2 de la ora 5.00.

Sorana Cîrstea (37 WTA) va evolua în optimile de finală de la Brisbane contra letonei Anastasija Sevastova (16 WTA), cap de serie numărul 7 al turneului din Australia. Partida va avea loc după ora 6.30, în direct la Digi Sport 2.

Tot marţi, la Shenzhen, are loc şi sfertul de finală 100 românesc de la dublu, dintre perechile Simona Halep/Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu/Irina Bara. Partida este prima de pe terenul 2 şi va începe la ora 5.00, în direct la Digi Sport 1.

În al treilea meci de pe terenul 1, după ora 8.00, Raluca Olaru şi ucraineanca Olga Savchuk vor întâlni cuplul Nicole Gibbs/Carol Zhao (SUA/Canada), în primul tur al probei de dublu. Partida va fi în direct la Digi Sport 2.

sursa foto:digisport.ro