Alina Vuc, poveste olimpică fără final fericit

Luptătoarea Alina Vuc şi-a încheiat, din păcate, foarte devreme parcursul olimpic. Reşiţeanca legitimată la CSA Steaua a fost învinsă de bulgăroaica Miglena Gheorghieva Selişka, în optimile de finală ale categoriei 50 kg, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Alina a pierdut destul de clar confruntarea cu adversara sa, nereuşind să o pună în dificultate aproape niciun moment, notează Agerpres. Românca a părut că îşi poate domina fizic adversara, dar nu a reuşit să finalizeze niciun atac, în timp ce Selişka s-a desprins la 3-0 după prima repriză de trei minute. În doua repriză, Vuc a fost nevoită să atace, dar nu a găsit soluţii pentru a finaliza vreun procedeu, iar adversara a punctat din nou şi s-a distanţat succesiv la 4-0 şi 6-0.

”Îmi pare rău”. Atât a spus Alina la zona mixtă, unde au loc declaraţiile pentru mass-media, plecând apoi cu ochii în lacrimi.

Alina Vuc nu mai are nicio şansă de a ajunge în recalificări, după ce Miglena Selişka a pierdut în sferturi în faţa americancei Sarah Ann Hildebrandt.

Nici Albert Saritov n-a avut succes în Japonia. El a fost învins de italianul de origine cubaneză Abraham de Jesus Conyedo Ruano, în optimile de finală ale categoriei  97 kg.

foto: Agerpres

De același autor

Related Articles