Medalii pentru luptătorii de la CSM Lugoj

Luptătorii Clubului Sportiv Municipal Lugoj au cucerit trei medalii în cadrul a două turnee internaționale importante, desfășurate în România și în Coasta de Fildeș.

Cunoscutul luptător din Republica Moldova, Ivan Guidea, cu buletin de Lugoj, legitimat la clubul sportiv al urbei de pe Timiș din 2006, a fost medaliat cu bronz, în limitele categoriei 57 kg, la stilul lupte libere, în cadrul Turneului Internațional al României “Ion Cornianu-Ladislau Simon”, găzduit de Sala Polivalentă din București în perioada 21-23 iulie, competiție la care au participat 300 de sportivi (băieți și fete) din 24 de țări.

Alți doi luptători de libere, legitimați la CSM Lugoj, Marin Filip și Ion Pîslaru, care au intrat pe saltea la 57 kg, respectiv 86 kg, au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la Jocurile Francofoniei, ce au loc la Abidjan în Coasta de Fildeș (Africa de Vest-Cornul Africii), între 21 și 30 iulie. Alături de cei doi a mai punctat și Roman Duscov, care a fost medaliat cu argint la 70 kg, sportivul fiind component al echipei de lupte libere seniori a CSM Lugo.

“Sunt rezultate foarte bune pentru luptătorii de mare valoare care sunt legitimați la clubul lugojean și la echipa de lupte libere a orașului. Sunt evoluții la care ne așteptam și pentru aceste medalii, sportivii merită felicitați”, a spus antrenorul emerit Emil Vanea, coordonatorul echipei de lupte libere a Lugojului.

Basarabeanul Ivan Guidea, legitimat la CSM Lugoj și Andrei Duscov alături de Ionuț Moise, membrii ai echipei de lupte libere a municipiului de pe Timiș vor participa în perioada 21-27 august, la Campionatul Mondial, ce va avea loc în Franța, la Paris.

Sursa: Redesteptarea

Cele mai citite

Related Articles