Restricții prelungite la Lupac, Ciudanovița și Ramna

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, a convocat, astăzi, 10 septembrie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin (CJSU) într-o nouă şedinţă extraordinară la sediul Palatului administrativ, ca urmare a faptului că în localităţile Ciudanoviţa şi Ramna incidenţa cumulată la 14 zile este ridicată şi se impun măsuri de restricţie conform HGR nr. 932/2021.

În cadrul şedinţei a fost adoptată o nouă hotărâre privind constatarea încadrării în limitele de incidenţă cumulată la 14 zile, conform datelor preluate de pe Alerte ms.ro în data de 10.09.2021 şi dispunerea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 la nivelul UAT Lupac, Ciudanoviţa, şi Ramna, județul Caraș-Severin, conform HGR nr.932/2021.

Hotărârea CJSU nr. 98/10.09.2021 intră în vigoare începând cu data de 11.09.2021 şi este valabilă pentru UAT-urile Lupac, Ciudanoviţa şi Ramna, şi se aplică pentru o perioadă de 14 zile (11.09.2021-24.09.2021), urmând a fi reevaluate la finalul acestei perioade, pe baza analizei prezentate de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin.

Printre altele, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în spaţiile publice aglomerate, respectiv: pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, etc.

Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în proximitatea unităţilor de învăţământ (pe o distanţă de 50 m faţă de unitatea de învăţământ).

De același autor

Related Articles