Pensiunile din Clisura Dunării sunt pregătite pentru noul sezon

Începutul primăverii dă start unui nou sezon turistic în Clisura Dunării. O parte din pensiuni sunt ocupate la capacitate maximă, altele aşteaptă ca vremea să fie mai îngăduitoare cu turiştii.

Administratorii şi-au pregătit pensiunile, pentru noul sezon. Unii au renovat spaţiile de cazare şi terenurile adiacente locaţie. La Berzasca, un proprietar a fost atent să-şi surprindă oaspeţii cu un nou meniu dar şi cu program diversificat de petrecere a timpului liber:

,,Ca ofertă este o bucătărie schimbată ca și meniu, având experiența evenimentului de anul trecut Balcanic, venim cu meniu din zona balcanică, asta în ceea ce privește restaurantul. Tot în perioada asta dăm drumul la la plimbările pe apă cu barca pentru a vizita Ostrovul de la Moldova Veche și împrejuriile și bineînțeles agrementul care se face cu bicicletele, dar și traseele pentru ATV-uri, la obiectivele turistice de pe zonă, la cascade, la peșteri și bineînțeles la cheile de pe valea Berzasca.,, Administrator pensiune

Şi în Mehedinţi, cele mai multe pensiuni anunţă pentru perioada 28 aprilie – 1 mai un aflux de turişti şi un grad de ocupare promiţător pentru noul sezon:

,,De pe 28 până întâi Mai avem trei nopți de cazare, este 880 lei de persoană. Demipensiune cu plimbare pe munte și plimbare cu barca. Pentru cei care ar veni cu copiii le oferiți ceva reduceri? Depinde câți ani are copilul. Dacă este până la 7 ani și doarme-n pat cu părinții au gratuit. La noi, pentru un copil de 12 ani, se plătește 50% din valoarea pachetului unui părinte”, a declarat administratorul unei pensiuni.

În marea lor majoritate, în perioada amintită, pensiunile contează pe un grad de ocupare de 100%. Fără excepţie, toate acceptă plata cu vouchere de vacanţă şi asigură discounturi pentru familiile cu copii.

De același autor

Related Articles