Ioan Popa: Cursă specială pentru elevii navetişti din Bocşa, operabilă de luni, 18 septembrie

O cursă specială va asigura transportul, gratuit, al elevilor navetişti de la Bocşa la Reşiţa şi retur, începând de săptămâna viitoare, a declarat pentru postul nostru primarul municipiului de pe Bârzava, Ioan Popa:

Urmare a solicitărilor pe care le-am primit de la elevii din Bocşa, care fac școala în Reșița, în număr de 130 de copii şi tineri, am aflat că sunt probleme pe partea de transport public între cele două oraşe cărăşene și primăria Reşiţa a decis să aloce de urgență un autobuz care să poată prelua acești copii la ora 7 dimineața din Bocşa ca să îi aducă, iar la ora două să îi transport înapoi. Am discutat cu ARR-ul, cu cei care reglementează transporturile de persoane în județ şi vom face o cursă specială de la noi de la transport urban, iar Primăria Reşiţa va suporta costul acestor transporturi de elevi. Din datele pe care le am de la colegii mei vom începe să transportăm elevii chiar de luni, săptămâna viitoare“.

Ioan Popa a mai subliniat că, dimineaţa, autobuzul va colecta elevii începând din cartierul Bocşa Română şi la întoarcere acasă, la orele amiezii, acesta îi va transporta până în locaţia de unde i-a luat şi va opri pe toate staţiile de pe traseu.

De același autor

Related Articles