Ioan Popa: Cursa Reşiţa-Bocşa pentru elevii navetiști va deveni operabilă în curând

Primarul municipiului Reşiţa, Ioan Popa nu a renunţat la ideea de a pune la dispoziţia elevilor care fac naveta de la Bocşa, pentru a studia la şcolile din oraşul de pe Bârzava, un mijloc de transport în comun, gratuit.

Edilul a declarat în cadrul emisiunii “Banatul în Direct” că va găsi soluţii în următoarele zile şi pentru această problemă însă Ioan Popa recunoaşte că lucrurile nu sunt chiar aşa de simple:

Suntem în discuție acuma. E o anumită agenție de reglementare a transportului interurban unde se dau trasee, de exemplu. Să vedem în ce măsură să nu intrăm în conflict cu alți transportatori urbani care au negociate trasee, ca să zic așa. Încercăm să punem un autobuz școlar de dimineață la șapte să-i preia din Bocşa și să se întoarcă la ora două cu ei. Sper ca în câteva zile să reușim să avem acordul celor de la această instituție care reglementează transportul între orașe. Eu am crezut că e mult mai simplu să punem un autobuz și cu asta basta, dar trebuie să ne supunem unor rigori legate de competitivitate.

Foto: arhiva

De același autor

Related Articles