horoscop
Previziunile astrologice generale ale zilei de 10 octombrie:
Conjuncţia Lunii cu Neptun afectează simţul practic, dar sporeşte şansele de afirmare pe plan artistic.

BALANŢĂ –Cum totul este posibil, să nu fiţi dezamăgiţi dar azi vi se pot spulbera anumite speranţe pe care le-aţi avut în plan profesional. Trebuie să ieşiţi dintr-o schemă veche ca să acceptaţi una nouă. În orice situaţie trebuie să fiţi raţionali !

SCORPION –În sfârşit a venit vremea să realizaţi că nu vă puteţi baza decât pe forţele proprii şi trebuie să menţineţi o atitudine corectă în toate relaţiile importante. La capitolul financiar este posibil să primiţi astăzi o sumă importantă de bani, poate chiar salariul.

SĂGETATOR– Din tot ce vi se întâmplă azi va fi important să încercaţi să păstraţi o bună învăţătură. Dacă vă pierdeţi echilibrul o să vă fugă pământul de sub picioare la propriu şi asta vă va afecta destul de mult.

CAPRICORN – Este foarte bine că pe voi vă preocupă obiectivele pe termen lung. Deocamdată le definiţi cu o oarecare reticenţă, dar e indicat că începeţi să vă ocupaţi de ele pentru că timpul trece.

VĂRSĂTOR –Zi grea pentru aceşti nativi asta pentru că trebuie să luaţi astăzi o decizie importantă.Trebuie să treceţi de la teorie la practică şi de la dorinţă la o atitudine realistă, doar în acest fel veţi avea succes!

PEŞTI–O zi interesantă se anunţă pentru aceşti nativi. Veţi face planuri de vacanţă, veţi număra bani şi veţi face multe cumpărături. La capitolul sănătate staţi excelent!

BERBEC-Astăzi aveţi o grămadă de treburi de rezolvat. Lista de cumpărături aşteaptă, portofelul este pregătit aşa că treceţi la fapte, nu de alta dar vă vin musafirii în vizită şi riscaţi să vă prindă nepregătiţi.

TAUR – Deşi sunteţi entuziasmaţi că ester vineri nu prea aveţi spor , deabia în partea a doua zilei veţi fi mai energici la locul de muncă. La capitolul sănătate staţi bine dar o vizită de rutină la medic, nu strică !
GEMENI – Deşi astăzi vă aşteptaţi să fiţi în formă maximă, vă simţiţi bine, dar nu aveţi acel echilibru. Oboseala îşi face simţită prezenţa dar staţi liniştiţi, starea este doar una trecătoare, asta pentru că aveţi multe de făcut astăzi.

RAC – O anumită întâmplare care poate să apară azi, vă va impune să acceptaţi o evoluţie complet diferită a lucrurilor, partea bună e că puteţi rezolva orice problemă de acasă. Este esenţial să vă adaptaţi la situaţie fără a exagera.

LEU –Astăzi este bine să vă detaşaţi puţin de activitatea profesională ca să nu ajungă să vă afecteze relaţia de familie. Încercaţi să vă detaşaţi şi veţi găsi soluţia de a mai sta şi pe acasă nu doar la serviciu.

FECIOARĂ – Vă doriţi foarte mult să vă centraţi doar pe muncă, dar situaţia e ambiguă şi nu vă permite acest lucru. E necesar să vă îngrijiţi şi de sănătate, mai mult în sensul de păstrare a echilibrului dintre efort şi odihnă pentru că altfel nu veţi mai da randament.