”Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut”

Țara pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noștri este frumoasă! Reșița a devenit epicentrul unei lecții de frumusețe sufletească.

Nu este vorba de cât de mult facem, ci de câtă dragoste depunem în ceea ce facem. Nu despre cât oferim este vorba, ci de câtă dragoste punem în ceea ce oferim.”
Simplu: „Muzică pentru Viaţă”, proiect umanitar realizat de echipa Radio România Reșița, ca renăscut în noi bucuria de a fi în centrul smereniei şi al compasiunii.

Nu există decât un singur adevăr care stă la temelia întregii umanităţi: Speranța, Credința, Bunătatea, simbolurile Smirnei, Aurului şi al Tămâiei.
Radio România Reşiţa este „complicele” acestui adevăr şi mai mult decât oricând, astăzi putem să conştientizăm că oamenii sunt buni, oamenii răspund oricărei iniţiative al cărei subiect este destinat facerii de bine.

Dincolo de orice reuşită e o altă încercare. Cât timp trăieşti, simte-te viu. Dacă ţi-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp… mergi mai departe când toţi se aşteaptă să renunţi. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă în aşa fel încât, în loc de milă, să impui respect. Când nu mai poţi să alergi, ia-o la trap. Când nu poţi nici asta, ia-o la pas. Când nu poţi să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată, ”mărturisea Maica Tereza.

Veniți alături de sufletele copiilor bolnavi de cancer, încălziți-le speranța de viață, arătați-le că le sunteți alături într-o lume în care merită să lupte și să trăiască.

‘Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.’

De același autor

Related Articles