[AUDIO] Noul director medical al Spitalului Județean Reșița, Cosmin Librimir: “Este o mare responsabilitate, dar cel mai bine te onorează faptele pe care le faci”

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa are de astăzi un nou director medical. Emil Bunda, cel care a ocupat această funcţie în ultimele luni dar care şi-a dat demisia din motive personale a fost înlocuit cu medicul Cosmin Librimir.

De astăzi, Spitalul Județean de Urgență Reșița are un nou director medical în persoana domnului doctor Cosmin Librimir. Domnul doctor Emil Bunda a fost directorul medical al acestei unități sanitare dar domnia sa, și-a înaintat demisia încă din data de 10 septembrie și până astăzi a fost în perioada de preaviz, specifică unei funcții de conducere. În mandatul meu astăzi, este numit al șaselea director medical.

Am început în data de 16 martie 2021 alături de dr. Violeta Moroșoi, cu care am o frumoasă colaborare și acum mai alesc că renovăm secția de Neurologie de la Staționarul II, dar doresc să mulțumesc și domnului dr. Liviu Culda care a preluat postul în iarnă, după intens mediatizatul scandal de la Staționarul III și multumesc domnului dr. Emil Bunda, care a ocupat această funcție până astăzi, într-o perioadă în care s-au făcut multe în cadrul Spitalului Județean, a fost renovat Staționarul III, am fost între valurile de COVID și am început acest nemilos val 4.

Le mulțumesc tuturor și îi mulțumesc domnului Emil Bunda care a avut o perioadă de câteva luni bune dar spornice pe postul de director medical. De astăzi, așa cum am spus este medicul Cosmin Librimir medic UPU, în această funcție. Sigur am vrea ca aceste schimbări să nu existe dar din păcate presiunea este teribilă pentru spital. Postul de manager sau postul de director medical nu sunt posturi comode, mai ales în această perioadă

Sper din suflet să facem o echipă cu toții, indiferent că suntem pe funcții sau în afara lor pentru că în acest moment, sănătatea trebuie sa fie o prioritare, nu doar acum, ci întodeauna. Iar țelul nostru, al tuturor sa fie înspre binele unității medicale în care ne desfășurăm activitatea“, ne-a declarat managerul SJUR, Alina Stancovici.

Ce obiective are însă medicul Comsin Librimir pentru următoarele 6 luni de mandat?

Sper să reușesc să fluidizez traseul secțiilor COVID bineînțeles nu în detrimentul celorlalte afecțiuni și sper să nu-mi dezămăgesc colegii cel mai bine te onorează faptele pe care le faci și ce lași în urma ta. Este o mare responsabilitate medicală și rămân în continuare în linia I, alături de pacienți”, ne-a declarat Cosmin Librimir.

Cosmin Librimir are o vastă experiență în domeniul sanitar. Un adevărat profesionist care și-a respectat pacienţii fie că a activat la UPU ori în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin. Vă reamintim că în 2018,medicul Cosmin Librimir a fost numit de Ministerul Sănătăţii în funcţia de director medical al SAJ pentru şase luni. Librimir a mai activat în cadrul Ambulanţei Caraş-Severin, instituţie pe care a şi condus-o la un moment dat.

Deşi pentru el a fost atunci un pas important în cariera medicală, pentru Spitalul Judeţean din Reşiţa reprezenta o adevărată pierdere. În urmă cu 3 ani a lăsat postul de la spital deși era considerat unul dintre cei mai buni medici.

.

De același autor

Related Articles