Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, de la ora 22:00, la emisiunea „Provocarea serii: între da şi nu” ne întâlnim cu Daniel Botgros, jurnalist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, contributor la Biblioteca Nova, Antologia CSF, Helion, Senior editor la Ecronica, membru al Asociației Române a Cluburilor și Autorilor de Science-Fiction şi angajat la Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin.

A învăţat la Liceul de Matematică-Fizică Reşiţa şi apoi a  studiat la Facultatea de Jurnalism şi Comunicare București.

Cunoscut şi apreciat pentru calităţile sale profesionale şi umane, Daniel Botgros se numără printre prietenii radioului reşiţean atât prin colaborarea sa din partea DSP, dar şi printr-o veche şi frumoasă carieră jurnalistică.

Alături de domnia sa vom aborda mai multe subiecte, de la pandemie la cultură, de la anxietate la măsuri de prevenire a infectării, dar vom face vorbire despre experienţa dobândită de-a lungul anului 2020 şi despre rolul presei în gestionarea acestei perioade critice pentru întreaga omenire!

Puteţi intra în direct cu invitatul  nostru  la numerele de telefon 0255.20.60. 61 sau 0255.20.60.62  ori să trimiteţi mesaj la numărul de whatsapp 0751288777, sau pe pagina de facebook Radio România Reşiţa, unde ne puteţi urmări live.

Rămâneți pe https://www.radioresita.ro/ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău