Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În vremuri bolnave, căutăm vindecarea şi nu o putem afla mai bine decât consultând un specialist.

În această seară la emisiunea  „De vorbă cu România frumoasă” ne bucurăm de prezenţa lui Gheorghe Jenar, medic de familie care vaccinează pacienții în cabinetul propriu.

Experienţa de viaţă şi profesională a invitatului nostru certifică un dialog pragmatic şi sfaturi necesare pentru fiecare dintre noi.

Vom face vorbire despre pandemie, despre situaţia prezentă, dar şi despre măsurile necesare pentru a evita un nou val de boală, dar nu înainte de a cunoaşte povestea de viaţă a omului Gheorghe Jenar!

Mai multe detalii puteţi afla la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  de la invitatul nostru, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0751288777, ori pe pagina de facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneți https://www.radioresita.ro/, ACASĂ, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău