Motto: „Arhitectura, dintre toate artele, este cea care misca cel mai lent, dar cel mai sigur, sufletul.”Ernest Dimnet

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această seară la emisiunea  „De vorbă cu România frumoasă” ne bucurăm de prezenţa unui tânăr care a reuşit să îşi construiască temelia  unui Vis desosebit, acela de arhitect la  Architectural Association School of Architecture din Londra, licenţă şi master.

Invitatul nostru, Cătălin Crina este reşiţean, absolvent al Liceului Teoretic „Traian Vuia” Reşiţa şi este pasionat de ştiinţele exacte şi artă, fiindca arhitectura  este mama artelor şi  conectează prezentul cu trecutul şi tangibilul cu intangibilul, iar „Orice mare arhitect este -in mod necesar – un mare poet. El trebuie sa fie un maret si original interpret al timpului sau, zilelor sale, varstei sale,”după cum afirmă Frank Lloyd Wright.

Despre viziunea sa post pandemie, dar şi despre experienţa acumulată la Londra, despre diferenţele culturale şi despre asemănări, despre ceea ce înseamnă România Frumoasă pentru tânărul nostru invitat, vom afla chir de la el , începând cu ora 22:00.

Cătălin Crina este Promotia 2020 de la Architectural Association şi mărturiseşte:

„După 6 ani de arhitectură în Anglia, nu aş fi crezut că poza mea de absolvire va fi acasă, la Reşiţa. Vreau să mulţumesc în mod special familiei, prietenilor şi acelor profesori care au făcut ca momentul acesta să devină realitate!”

Mai multe detalii puteţi afla la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  de la invitatul nostru, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0751288777, ori LIVE pe pagina de facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneți https://www.radioresita.ro/, ACASĂ, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog: „Nu construiesc pentru a avea clienti. Am clienti pentru a construi.”Ayn Rand

Anca Bica Bălălău