[FOTO] Sonia Biliana Brăila, eleva de nota 10, sâmbătă la „Prietenul de la 20:20”! 

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare seară de sâmbătă, marţi sau joi  aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi împreună toate încercările la care ne-a supus pandemia.

Fiecare dintre ascultătorii radioului reşiţean poate fi într-o zi oaspetele nostru, ACASĂ, pe frecvenţele Radio România Reşiţa.

Oameni despre care ştim sau oameni care îşi încep un drum în viaţă, cu toţii fac parte din România frumoasă, iar scopul nostru este de a redescoperi sensibilitatea sufletească şi dorinţa de a fi împreună prin poveştile lor de viaţă, în care fiecare ne regăsim mai mult sau mai puţin.

În această seară de sâmbătă 18 septembrie, la emisiunea „Prietenul de la 20:20”, ne întâlnim cu o tânără de nota 10, Sonia Biliana Brăila care are 15 ani si este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Traian Lalescu” din Reşiţa, pe profilul de matematică-informatică intensiv limba engleză.

Tânăra de NOTA 10 pe linie mărturiseşte: „Materiile mele preferate sunt matematica şi informatica şi mi-aş dori ca în viitor să devin programator. Îmi place să citesc, să ies afară cu prietenii, să fac sport (în special baschet, fotbal, să merg cu bicicleta) şi am o pasiune pentru puzzle-uri şi cubul rubick. Ador călătoriile, ieşirile în natură, drumeţiile şi sunt deschisă spre a încerca lucruri noi şi îndrăzneţe. Am o fire curioasă, sunt destul de calmă, răbdătoare, dar ţi ambiţioasă şi îmi doresc mereu să mă autodepăşesc”.

O vom cunoaşte mai bine în această seară de sâmbătă 18 septembrie la emisiunea „Prietenul de la 20:20”  şi, cu siguranţă vom redescoperi prin Sonia Biliana Brăila   idealurile generaţiei din care face parte.     

Emisiunea se difuzează LIVE pe pagina de facebook Radio România Reşiţa.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău