Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară, la emisiunea „Singuri, dar împreună”, este rândul a doi tineri extrem de talentați și apreciați în orașul nostru, doi tineri pe care îi întâlnim la toate manifestările culturale și muzicale din Reșita , Călin Lupu-cântăreț și compozitor alături de Adi Dolea –un tânăr și talentat artist.

Despre proiectul lor, acela de a cânta împreună, Călin Lupu- voce și chitară, iar Adi Dolea la cajon, vom afla mai multe amănunte în această seară de la ora 22.

Parte a României Frumoase, cei doi tineri reprezintă șansa acestor locuri de a se afirma și prin cultură.

Pentru întrebări, invitații noștri, Călin Lupu și Adi Dolea, vă aşteaptă la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău