[FOTO] „Singuri, dar împreună”, joi-ora 22, cu un om deosebit din Cetate,dr. Felicia Quint!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

România noastră frumoasă este reprezentată de acei Oameni frumoși care-și duc cu profesionalism harul în domeniile lor de activitate.

Joi seară, de la ora 22, la emisiunea „Singuri, dar împreună”, ne vom bucura de prezența unui om deosebit din Cetate, un spirit mobilizator al concitadinilor săi, care-și dedică viața semenilor săi fie pe plan profesional, fie prin intermediul unor acțiuni ce au la bază actul caritabil, susținerea și promovarea actului cultural sau compasiunea pentru cei aflați în nevoie.

O bucurie să ne fie alături, o împlinire să ne fie invitat medicul Felicia Quint.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteși intra în direct, ori pe WhatsApp-0739.348.688  sau pe pagina de facebook, unde puteți urmări live emisiunea, puteți lăsa mesajele domniilor voastre pentru omul și medicul Felicia Quint.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău