[FOTO] „Singuri, dar împreună”, de la ora 22, cu dr.ing. Doina Frunzăverde

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară de la ora 22, la emisiunea „Singuri, dar împreună” ne întâlnim cu o personalitate academică a Banatului de Munte, profesor doctor inginer, Doina Frunzăverde-Preşedintele Senatului  Universităţii „Eftimie-Murgu” din Reşiţa.

Vom dezbate subiecte dedicate celor 27  de ani de activitate de sine stătătoare, despre realizările şi proiectele instituţiei, dar şi despre ofertele de studii în străinătate, dat fiind faptul că invitata noastră, prof.dr.ing. Doina Frunzăverde, este artizanul unor colaborări prestigioase cu alte Universităţi din Europa, ce au adus multe şanse studenţilor reşiţeni de a se afirma pe plan internaţional.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu invitata nostră.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău